18 Mart'ta kabine toplantısı var mı, kabine toplantısı ne zaman yapılacak?

18 Mart'ta kabine toplantısı var mı, kabine toplantısı ne zaman yapılacak?
Kabine toplantısı milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. Kabine toplantısına ilişkin olarak merak edilenler artarken 18 Mart tarihinde Bakanlar Kurulu'nun bir araya gelip gelmeyeceği sorgulanmaya başladı.

Gündemin nabzının tutulduğu Kabine Toplantıları kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Bakanlar Kurulu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir araya geldiği Kabine toplantısı günü merak edilen konular arasında yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşen Kabine toplantılarının tarihleri merak edilirken gözler mart ayında yapılacak olan toplantıya çevrildi. Yeni haftanın başlaması ile beraber ''Kabine toplantısı ne zaman, hangi gün?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Son Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı 4 Mart tarihinde gerçekleşirken yeni haftada toplantı olup olmayacağı konusunda ''18 Mart'ta kabine toplantısı var mı?'' sorusu gündeme taşındı.

18-martta-kabine-toplantisi-var-mi-kabine-toplantisi-ne-zaman-yapilacak.webp

Son olarak 4 Mart tarihinde gerçekleşen Kabine toplantısının ardından yeni toplantı tarihi sorgulanmaya başladı. 18 Mart tarihinde kabine toplantısının gerçekleştirilmesi beklenirken konu hakkında resmi bir açıklama henüz gelmedi. Kabine Toplantısı'nın gündeminde 31 Mart yerel seçim faaliyetlerinin yer alması beklenirken ​​Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük program takviminde de 18 Mart tarihinde Kabine toplantısı yer almadı. Ancak seçim öncesi bir toplantının daha yapılması tahmin ediliyor.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir