Emeklilere güzel haber sabah saatlerinde verildi! Fatura ödeyen emeklilere 5 bin TL DESTEK PARASI yatacak

Emeklilere güzel haber sabah saatlerinde verildi! Fatura ödeyen emeklilere 5 bin TL DESTEK PARASI yatacak
Emeklilere fatura desteği büyük sevinç yarattı. Emeklilere en yüksek promosyon veren banka arayışında olan emekliye fatura desteği ilaç gibi geldi.

Emeklilere güzel haber sabah saatlerinde verildi! Fatura ödeyen emeklilere 5 bin TL DESTEK PARASI yatacak - Milyonlarca emekli ekonomik olarak geçim derdini her geçen gün biraz daha fazla hissetmeye devam ederken emekliye destek miktarları da son dönemde arttırılmıştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, belediyelerin Sosyal Yardımlaşma Vakıfları ve SYDV üzerinden ödenen destekler yoğun ilgi görürken bankaların promosyon ödemeleri de yakın takip altına alınmıştı. Emekli maaşlarına gelen zamların ardından bankaların rakamlarında da yükseliş yaşandı. ING Bank emeklilere promosyon desteğinin yanı sıra fatura desteği de açıkladı.

ING BANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU MART 2024! EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKADA?

ING Bank tarafından yapılan açıklamada "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 5.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler." denilerek toplam promosyon 15 bin TL olarak açıklandı. Fatura desteği şartları ise şu şekilde açıklandı:

Kampanyadan, 10 Ocak 2024 – 31 Mart 2024 tarihleri arasında Bankamızdan ilk kez emekli maaşını alacak ve bu tarihler arasında nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, otomatik fatura talimatı vermeleri ve vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip olmaları koşuluyla faydalanabilir.

Kampanyaya katılım için 10 Ocak 2024 – 31 Mart 2024 tarihleri arasında SGK Kapsamında Gelir/Aylık Alanlara Ek Promosyon Ödenmesine İlişkin B ilgi ve Katılım Formu‘nun alınmış olması gerekir. Kampanyaya katılmak için 31 Mart 2024 tarihine kadar vadesiz hesaptan tanımlı Otomatik Fatura Talimatlarının verilmiş olması ve vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip olunması gerekir. Bu tarihten sonra verilen ve iptal edilip yeniden verilen Otomatik Fatura Talimatları veya açılacak destek hesaplar kampanya kapsamında sayılmaz.

Kampanya kapsamında vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip müşterilerin vadesiz hesaplarından vereceği ilk Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, ikinci Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, üçüncü Otomatik Fatura Talimatı’na 1.000 TL, dördüncü Otomatik Fatura Talimatı’na 1000 TL, beşinci Otomatik Fatura Talimatı’na 1000 TL olmak üzere, toplamda en fazla 5.000 TL ek nakit promosyon ödenir.

Kampanyadan en fazla 5 bin liraya kadar tutarda fatura destek parası kazanılabilecek. Bu desteği almak isteyen emeklilerin maaşlarını ING Bank'a taşımaları ve 3 sene boyunca bu banka üzerinden almaya söz vermeleri yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir