Emeklilere Müjde: Bankadan Yüksek Promosyon Ödemeleri Açıklandı!

Emeklilere Müjde: Bankadan Yüksek Promosyon Ödemeleri Açıklandı!
Garanti BBVA, emekli promosyon rakamlarını artırarak emekliler arasında büyük ilgi gören kampanyasını duyurdu. Güncellenen rakamlara göre, emekli maaşı 10.000 TL'ye kadar olanlara 6.250 TL, 10.000 - 15.000 TL arasındakilere 10.000 TL, 15.000 - 20.000 TL arasındakilere 12.500 TL, 20.000 TL ve üzerindekilerin ise promosyon miktarı daha yüksek olacak.

Emekli Promosyon Rakamlarında Artış

Emekliler için bankaların sunduğu promosyonlar, emekliler arasında büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda, Garanti BBVA da emekli promosyon rakamlarını arttırdığını duyurdu. Güncellenen rakamlara göre:

  • Emekli maaşı 10.000 TL’ye kadar olanlara 6.250 TL,
  • 10.000 – 15.000 TL arasında olanlara 10.000 TL,
  • 15.000 – 20.000 TL arasında olanlara 12.500 TL,
  • 20.000 TL ve üstünde olanlara ise 15.000 TL nakit promosyon avantajı sunulacak.

Katılım Koşulları ve Detaylar

Garanti BBVA’nın sunduğu emekli promosyon avantajından yararlanmak isteyenler için belirli koşullar bulunuyor. Bu koşullar şu şekildedir:

  • Promosyondan yararlanmak için, gelir veya aylıklarını 3 yıl süreyle Garanti BBVA’dan almayı taahhüt etmek gerekmektedir.
  • Promosyon ödemesi, müşteri hesabına ilk maaşın yattığı tarihten itibaren ilk 3 iş günü içinde yapılacaktır.
  • Promosyon ödemeleri, SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde gerçekleştirilecektir.
  • Birden fazla emekli maaşı alan müşteriler, promosyon talebinde bulunduklarında toplam emekli maaşlarının dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi yapılacaktır.
  • Taahhüt süresi boyunca, vefat dışında emekli banka promosyonuna konu olan gelir veya aylık ödemelerinin kesilmesi veya farklı bir kuruma taşınması durumunda, promosyon ilişkisi sonlandırılacaktır.

Garanti BBVA’nın sunduğu emekli promosyon avantajı, emekliler için önemli bir fırsat oluşturuyor. Ancak, bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin belirlenen koşulları dikkatlice incelemesi ve taahhüt süresini göz önünde bulundurarak karar vermeleri gerekmektedir. Son başvuru tarihi olan 30 Nisan 2024’e kadar başvuruların yapılması önemlidir. Bu fırsatı kaçırmamak için emeklilerin zamanında başvuru yapmaları önerilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir