Seçime sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan SON DAKİKA atama ve görevden alma kararları!

Seçime sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan SON DAKİKA atama ve görevden alma kararları!
Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2024/74, 75, 76, 77), 19 Mart 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe girdi.

19 Mart tarihli Atama Kararnamesi, Resmi Gazete ile yayımlanarka yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınan görevden alma ve atama kararları resmen yürürlüğe girmiş oldu.

19 MART 2024 TARİHLİ ATAMA KARARNAMESİ! GÖREVDEN ALINAN VE ATANAN İSİMLER KİMLER?

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile birlikte, Devlet Arşivleri Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına Murat Yıldız, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığında ise Abdülhamit Tüfekçioğlu atandı.

atama-1.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen görevden alınırken yerine ise Yusuf Tüfekçi getirildi. Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince gerçekleştirildi.

atama-2.jpg

Sağlık Bakanlığında ise Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne Şali Yıldırım, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne ise Rıza Uçan 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince atandı.

Söz konusu atama kararnamesi kapsamında Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ve Devlet Arşivleri Başkanlığı ile Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı bünyesinde görevinden alınan ve yeni göreve atanan isimler belirlenmiş oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir