Albaraka Türk, Yenilenen Emekli Promosyon Paketleriyle Göz Dolduruyor

Albaraka Türk, Yenilenen Emekli Promosyon Paketleriyle Göz Dolduruyor
Albaraka Türk, emeklilere yönelik promosyonlarında farklı bir yaklaşım sergiliyor. Başvurularınızı e-Devlet ya da SGK Müdürlükleri aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca emekli maaşını Albaraka Türk bankasına taşımak isteyenler, mobil ya da internet bankacılığı üzerinden veya en yakın şubeye giderek başvuruda bulunabilirler. Yüksek promosyon avantajları sunan Albaraka Türk, emekliler arasında dikkat çekiyor.

Albaraka Türk Emekli Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?

Albaraka Türk, emekli promosyonlarında yenilikçi bir yaklaşım benimsiyor. Başvurularınızı e-Devlet üzerinden veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, emekli maaşını Albaraka Türk bankasına taşımak isteyenler mobil ve internet bankacılığı üzerinden veya en yakın şubeye giderek başvuruda bulunabilirler.

Yüksek Promosyon Avantajları

Albaraka Türk, emeklilere sunmuş olduğu promosyonlarla dikkat çekiyor. 2 otomatik fatura ödeme talimatı verenler ekstra 1.000 TL promosyon kazanıyorlar. Ayrıca, Albaraka Türk’ten emekli maaşı alan her bir yeni müşteri için toplamda 3.000 TL ek promosyon alınabiliyor. Toplamda 4.000 TL’ye varan promosyon avantajıyla emeklilerin yüzü gülmeye devam ediyor.

Promosyon Tutarları

Emekli maaş tutarınıza göre değişen promosyon tutarları şu şekilde:

  • 9.999 TL’ye kadar olan maaşlar için 5.000 TL
  • 10.000 TL – 14.999 TL arasında olan maaşlar için 8.000 TL
  • 15.000 TL – 19.999 TL arasında olan maaşlar için 10.000 TL
  • 20.000 TL ve üzerinde olan maaşlar için 12.000 TL

Ekstra Avantajlar

Albaraka Türk, emeklilere özel birçok avantaj sunuyor. Bu avantajlar arasında günlük para çekme ve para yatırma limitlerinin artırılması, EFT, FAST ve Havale işlemlerinde ücretsiz işlem yapabilme imkanı ve kredi kartlarında aidat ödememe gibi fırsatlar bulunuyor.

Son Tarih 30 Haziran 2024

Albaraka Türk’ün emekli promosyon kampanyası 30 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar başvurunuzu yaparak yüksek promosyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir