5 ile RAMAZAN YASAĞI! Son dakika yasak kararı açıklandı TAMAMEN yasaklandı

5 ile RAMAZAN YASAĞI! Son dakika yasak kararı açıklandı TAMAMEN yasaklandı
Ramazan ayına girilmesi ile beraber peş peşe yeni kararlar alınırken 5 ile Ramazan yasağı getirildi. Ramazan ayı boyunca bunu yapmak tamamen yasaklandı...

5 ile RAMAZAN YASAĞI! Son dakika yasak kararı açıklandı tamamen yasaklandı - Ramazan ayı tüm hızı ile devam ederken Ramazan ayı boyunca 5 ilde uygulanacak yeni yasak kararı son dakika açıklandı.

Yapılan açıklamalar kapsamında Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir ve Bilecik illerinde uygulanacak yeni yasak kararı uygulamaya alınmış oldu. Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ tarafından alınan karar kapsamında bu 5 ilde Ramazan ayı boyunca planlı elektrik kesintisi yapılmasının yasaklandığı açıklandı.

UŞAK, KÜTAHYA, ESKİŞEHİR, AFYONKARAHİSAR, BİLECİK ELEKTRİK KESİNTİSİ KARARI AÇIKLANDI!

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, Ramazan ayı dolayısıyla altyapı geliştirme ve iyileştirme çalışmalarının saatlerinde düzenleme gerçekleştirdi. Bu düzenlemeye göre çalışmalar 08.30-16.30 saatleri arasında tamamlanacak ve böylelikle iftar ve sahur saatleri arasında planlı kesinti yapılmayacak. Muhtemel arıza ve kesintilere ise OEDAŞ’ın 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren arıza bakım ve onarım ekipleri en kısa sürede müdahale edecek. Sürdürülebilir ve güvenli elektrik arzı için yatırım ve bakım-onarım çalışmalarına aralıksız devam eden Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), bu çalışmalar esnasında can, mal ve çevre güvenliği için zorunlu olarak planlı kesinti yapıyor. Şirket bu çalışmalarının saatlerinde Ramazan ayı dolayısıyla bir düzenlemeye gitti.

ramazan-yasagi.jpg

Buna göre planlı kesinti yapılması gereken tüm çalışmalar 8.30-16.30 saatleri arasında tamamlanacak. Böylelikle iftar ile sahur arasında hiçbir planlı kesinti yapılmayacak. Planlı kesintiler haricinde, muhtemel bir arıza nedeniyle gerçekleşebilecek kesintilerde ise OEDAŞ’ın hizmet bölgesi olan Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’taki arıza bakım ve onarım ekipleri, saat fark etmeksizin en kısa sürede müdahale gerçekleştirerek enerji arzı sağlayacak.

Böylelikle vatandaşlar Ramazan ayı boyunca elektriksiz kalmayacak. Yaşanan olası arıza durumlarda da ekipler olaya en kısa sürede müdahale ederek elektrik arzını sağlamaya devam edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir