Garanti Bankası'ndan Emeklilere Özel Promosyon: 15 Bin TL

Garanti Bankası'ndan Emeklilere Özel Promosyon: 15 Bin TL
Garanti Bankası'nın duyurduğu promosyon kampanyası kapsamında, emekli maaşını Garanti BBVA'ya taşıyan herkes 15 bin TL'ye kadar nakit promosyon avantajından faydalanabilir. 10 bin lira altındaki maaşlar için 6 bin 250 lira, 10 bin ila 15 bin lira arasındaki maaşlar için ise belirlenen miktarlar geçerlidir.

Promosyon Detayları ve Avantajlar

Garanti Bankası’nın duyurduğu promosyon kampanyası, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan herkese 15 bin TL’ye kadar nakit promosyon avantajı sunuyor. Kampanya kapsamında maaş tutarına göre belirlenen promosyon miktarları şu şekildedir:

  • 10 bin liraya kadar olan maaşlar için 6 bin 250 lira,
  • 10 bin lira ile 15 bin lira arasında maaş alanlar için 10 bin lira,
  • 15 bin lira ile 20 bin lira arasında olanlar için 12 bin 500 lira,
  • 20 bin lira üzeri maaş alan emekliler ise tam 15 bin lira nakit promosyon alabilecekler.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin 30 Nisan tarihine kadar bankaya başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca, banka tarafından ekstra avantajlar sunulacağı da belirtiliyor.

Kolay Başvuru İmkanı

Garanti Bankası’nın promosyon kampanyasından faydalanmak isteyen emekliler, bankaya kolayca başvurabilirler. Başvurularını yapmak isteyen emeklilerin banka ile iletişime geçmeleri yeterli olacaktır.

Bu promosyon kampanyası, emeklilere ek gelir sağlama ve mali anlamda destek olma amacı gütmektedir. Emekliler için bu fırsatı kaçırmayın!

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir