Abdullah Sönmez Tam Gaz Çalışıyor

Abdullah Sönmez Tam Gaz Çalışıyor
İyi Parti'nin Alanya belediye başkanı adayları arasında adı ilk sıralarda geçen eski Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz genel seçimlerde milletvekili adayları ve İYİ Parti yetkilileriyle birlikte sahada aktif bir şekilde çalışan Sönmez, önümüzdeki yerel seçimlerde İyi Parti Alanya Belediye Başkanlığı için sıkça konuşulan bir isim haline geldi.

Abdullah Sönmez, sahadaki aktif çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Halkın nabzını tutan, sorunları dinleyen ve çözüm önerileri sunan Sönmez, yerel yönetimde deneyimli bir isim olarak öne çıkıyor. İYİ Parti'nin Alanya'da iddialı bir aday göstermesi için Sönmez'in ismi sıkça gündeme geliyor.

Sönmez'in çalışmaları ve saha ziyaretleri, halk arasında olumlu bir karşılık buluyor. İYİ Parti'nin Alanya Belediye Başkanlığı için belirleyeceği adayın seçimlerde başarılı olması için Abdullah Sönmez'in ismi heyecan yaratıyor ve destekçileri tarafından güçlü bir şekilde destekleniyor.

KİMSE BATI MAHALERİNİ ÇANTADA KEKLİK GÖRMESİN

Alanya'nın Batı mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, Sönmez'i destekliyor. Batı bölgesinden Alanya siyasetinde yeterli temsilin olmadığını ve bu nedenle hizmet alamadıklarını ifade eden vatandaşlar, Abdullah Sönmez'in Konaklı'da gerçekleştirdiği hizmetleri gözlemlediklerini ve yaklaşık 4 yıldır sahada aktif bir şekilde çalıştığını belirtiyorlar. Sönmez'in adaylığını destekleyeceklerini ve kimsenin Alanya'nın Batı bölgesini göz ardı etmemesini dile getiriyorlar.

Önümüzdeki dönemde Abdullah Sönmez'in Alanya belediye başkan adayları arasında yer alması, İYİ Partinin başarısı açısından büyük bir önem taşıyor. Sönmez'in sahadaki etkinliği ve halkın desteği, İyi Parti'nin Alanya'da güçlü bir şekilde seçimlere girmesine olanak sağlayabilir.

Abdullah Sönmez'in çalışmalarıyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir