Başkan Adayı Yıldız Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Başkan Adayı Yıldız Seçim Çalışmalarına Hız Verdi
Alanya belediye başkan adayı Haydar Yıldız Anavatan partisi, Zafer partisi ve Gelecek partisinin Alanya ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediye başkan adayları çalışmalarına hız verdi. ‘’Adalet için, eşitlik için geliyoruz’’ sloganıyla Alanya Belediye başkanlığına adaylığını açıklayan Haydar Yıldız önceki gün, Anavatan partisi, Zafer partisi ve Gelecek partisinin Alanya ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

BİZ BU YOLA KOLTUK SEVDASI İÇİN ÇIKMADIK

Gerçekleştirilen ziyarette İlçe başkanları ile sohbet edip fikir alışverişinde bulunan Başkan adayı Haydar Yıldız, yaptığı kısa açıklamada; ‘’ Ben ve ekip arkadaşlarım koltuk sevdasıyla çıkmadık bu yola. Parası olanın seçimi kazanıp yan gelip yattığı gibi değil, vatandaşa hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacan bir belediye başkanı olmak için aday oldum. Alanya’mızın çok fazla eksiği var. Bizler bu eksiklikleri tek tek tespit ettik. Allah’ın izniyle Belediye başkanı olduğumuz takdirde, bu sorunların hepsini ivedilikle çözüme kavuşturacağız. Seçim çalışmalarımızın startını çok önceden vermiş ve ekibimle çalışmalara başlamıştım. Bugünde anavatan partisi, zafer partisi ve gelecek partisinin Alanya ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek değerli başkanlarımızla sohbet etme fırsatımız oldu. Onlarla fikir alışverişi yaptık. Sağ olsunlar bizleri çok güzel karşıladılar ve verimli bir ziyaret gerçekleştirmiş olduk.’’ diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında Siyasi partilerin ilçe başkanları ile fotoğraf çektiren Alanya belediye başkan adayı Haydar Yıldız, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini sözlerine ekleyerek, tüm Alanya halkından kendilerine destek olmalarını rica etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir