ÖGG sonuçları açıklandı! 107. Dönem ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı

ÖGG sonuçları açıklandı! 107. Dönem ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı
EGM tarafından yapılan açıklama ile beraber ÖGG sonuçlarının açıklandığı öğrenildi. ÖGG sonuçlarına erişmek isteyen adayların sorgulamaları devam ederken merak edilen detaylar da yanıt buldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları ilan edildi. Değerlendirme her bir soru iki puan olmak üzere 50 puan üzerinden yapılırken son bilgiye göre ÖGG sonuçları açıklandı. Bununla beraber adaylar ''107. Dönem EGM ÖGG sınav sonuçları sorgulama nasıl ve nereden yapılır?'' sorusuna yanıt armaya başladı.

EGM tarafından ÖGG sonuçları açıklaması geldi. 24 Şubat tarihinde düzenlenen Özel Güvenlik Sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih için 15 Mart işaret edilirken sınav sonuçları erişime açıldı. Silah Farkı sınavına katılan adayların sınavdan başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekirken sorgulamaya dair detayları derledik.

ogg-sonuclari-aciklandi-107-donem-ogg-sinav-sonuclari-sorgulama-ekran.webp

ÖGG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI: ÖZEL GÜVENLİK SINAVI SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

24 Şubat tarihinde düzenlenen Özel Güvenlik Sınavı, EGM tarafından yayınlanan kılavuz bilgisine göre 107. dönem sınav sonuçları 15 Mart 2024 tarihinde açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ''egm.gov.tr'' adresinden “onlineislemler.egm.gov.tr” adresi üzerinden T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodu ile sorgulayabilecek.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir