Ekranların en sevilen dizisiydi reyting canavarı fişini çekti! Hayranları şokta erken final yapıyor

Ekranların en sevilen dizisiydi reyting canavarı fişini çekti! Hayranları şokta erken final yapıyor
Mart ayında erken final yapacak diziler 2024 listesi yayımlandı. Yayımlanan listede yer alan Aşk ve Umut dizisi erken final kararı aldı. Neden final yaptı, erken final tarihi ne zaman belli oldu.

Ekranların en sevilen dizisiydi reyting canavarı fişini çekti! Hayranları şokta erken final yapıyor - Türkiye'nin en büyük özel kanallarınan biri olan Kanal D son dönemde gündeme damga vuran çok sayıda yapıma imza atmayı başarırken Survivor karşısında kan kaybı yaşayan bazı yapımlar için kritik kararlar aldı.

Bu sene büyük kaosun yaşandığı Survivor reyting rekorları kırmaya devam ederken karşısında olan yapımları da zora sokmaya devam ediyor. Çok sayıda dizi erken final kararı alırken bu yapımlardan biri de Kanal D'den çıktı.

AŞK VE UMUT ERKEN FİNAL KARARI ALDI! FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, FİNALDE NE OLDU?

Kanal D dizinin erken final yapacağını açıklarken final fragmanı yayımlandı. 15 Mart 2024 Cuma yani bugün final yapacak olan dizide beklenen kördüğüm çözülecek.

Dizinin final konusu ise şu şekilde aktarıldı "Kuzey, Sıla ile evlenebilmek için Bahar sorununu çözebilecek mi? Feraye, Sıla'nın kendi kızı olduğunu öğrendikten sonra mutlu bir kavuşma yaşayabilecek mi? Zeynep, Ege ile Cihan sürtüşmesinden yara almadan kurtulabilecek mi? Melis, düşürdüğü bebek yüzünden Ege ile evliliklerini sürdürebilecek mi? Tüm bu soruların yanıtı heyecan dolu final bölümünde..."

Dizinin hayranları büyük üzüntü yaşarken sosyal medyada yapılan tüm çağrılara rağmen dizinin final kararı konusunda geri adım atılmadı. Dizi bugün son kez final bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Ardından yayımlanan bölüm ile final yaparak ekran yolculuğuna veda edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir