Kim elendi Survivor da 14 Mart 2024 elenen Aysu mu Pınar mı hangi isim gitti?

Kim elendi Survivor da 14 Mart 2024 elenen Aysu mu Pınar mı hangi isim gitti?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu. 14 Mart 2024 Perşembe düello da yenilen bu akşam elenen isim açıklandı.

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor bu sene düzenlenen All Star konsepti ile büyük yankı uyandırmıştı. Daha önceki senelerde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren, şampiyon olan ya da şampiyonluğu kıl payı kaçıran isimler arasında bu sene en iyiler yarışması düzenlenmiş, SMS'le oylama kapanmış, performansa göre eleme sistemine geçilmişti.

Bu kapsamda hafta içerisinde oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden takımlardan çıkan 4 aday isimle eleme oyunu oynandı. Eleme oyununda isimleri takımları tarafından yazılan Aysu, Pınar, Berna ve Gizem karşı karşıya geldi. Elemelerde ilk turda Berna ile Pınar, Gizem ile ise Aysu karşılaştı.

14 MART 2024 SURVİVOR BUGÜN KİM ELENDİ, ELENEN İSİM AYSU MU, PINAR MI?

İlk turda Aysu ile Gizem, Berna ile ise Pınar karşı karşıya geldiler. Oynanan yarışmalar sonucunda 5 puana ulaşmayı başaran Gizem Aysu'yu, Berna ise Pınar'ı eleyerek adada 2 hafta daha kalmayı garantilemiş oldu. Eleme finalinde Pınar ile Aysu karşı karşıya geldi. Atışlarda çemberi seçen Pınar kendi yaptığı tercihe rağmen rakibi Aysu'ya başabaş giden oyunla elendi.

Pınar'ın elenmesinin ardından daha önce onunla yapmış olduğu tartışma nedeniyle elenen Sema evinde halay çektiği videoyu paylaşırken ikizi Seda'da adada verdiği röportajında sevincini dile getirdi. Pınar adadaki davranışları nedeniyle bazı kişilerin tepkisini çekmiş bazı kişilerin ise takdirini kazanarak kendisine bir kitle oluşturmayı başarmıştı.

14 Mart 2024 Perşembe günü Survivor'dan elenen isim Pınar oldu. Aysu 2 hafta daha adada kalmayı başarmış oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir