Hande Yener hayranlarına kahreden haberi verdi! Tüm dünyası yıkıldı

Hande Yener hayranlarına kahreden haberi verdi! Tüm dünyası yıkıldı
Dillere pelesenk olan yüzlerce şarkıya ses veren Hande Yener bu sefer hayranlarını üzdü. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında kendisini yıkan haberi paylaştı.

Hande Yener hayranlarına kahreden haberi verdi! Tüm dünyası yıkıldı - Her zaman gülen yüzü, pozitif enerjisi ve hareketli şarkıları ile hayranlarına motivasyon kaynağı olan Hande Yener bu sefer kötü haberi verdi.

İki Deli, Mor, Acı Veriyor, Yalanın Batsın, Şansın Bol Olsun gibi şarkıların sahibi ünlü şarkıcı Hande Yener hayatındaki en büyük acılardan birini yaşadı. Yener, uzun süredir sağlık sıkıntıları yaşayan annesi Yıldız Özyener'i kaybetti. 82 yaşında hayatını kaybeden Özyener, toprağa verildi.

HANDE YENER "DÜNYAMI KAYBETTİM"

Ünlü şarkıcı acı haberi sosyal medyadan duyurdu. Yener, "Dünyamı kaybettim bu sabah… Anneciğimi toprağa verdim… Öyle çok çabaladık ki iyileşmesi için ama bu kez maalesef olmadı. Arayıp soran, başsağlığı dileyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

hande-yener.jpg

HANDE YENER'İN ANNESİ KAÇ YAŞINDAYDI, NEDEN ÖLDÜ, HASTALIĞI NEYDİ?

Acı haberi alan Hande Yener'in hayranları annesini araştırmaya başladı. Hande Yener'in annesinin adı Yıldız Özyener'di. Yıldız Özyener 2015 senesinde beyin kanaması geçirmiş ve tedavi altına alınmıştı. Yıldız Özyener yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 82 yaşında hayatını kaybetti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir