SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Ücretsiz Hizmet Müjdesi: 16 Milyon Kişi Faydalanacak

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Ücretsiz Hizmet Müjdesi: 16 Milyon Kişi Faydalanacak
Aksaray Belediyesi, emeklilere yapılan zam ve bayram ikramiyesi artışının ardından ücretsiz tıraş hizmeti sunma kararı aldı. Emeklilere Ocak ayında yapılan yüzde 49.25 zamla en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'den 10 bin TL'ye yükseltilmişti. Bu kararla birlikte emeklilere ek avantajlar sunulacak.

Emeklilere yapılan yükselen zam ve bayram ikramiyesi artışıyla birlikte Aksaray Belediyesi tarafından çok önemli bir karar alındı. Bu karar kapsamında emeklilere ücretsiz tıraş hizmeti sunulacağı bildirildi.

EK AVANTAJLAR SUNULUYOR

Konu ile ilgili olarak emeklilere Ocak ayında yapılan yüzde 49.25’lik zamla en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL’den 10 bin TL’ye yükseltildiği hatırlanırken bayram ikramiyelerine de yüzde 50 zam yapılarak 2 bin TL olan ikramiyeler 3 bin TL’ye çıkarıldığı bu iyileştirmelerle beraber de emeklilere ek avantajlar sunulmaya devam edildiği bildirildi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, emeklilere yönelik önemli bir hizmeti duyururken Aksaray Belediyesi’ne ait kuaför salonunda, hafta içi her gün sabah saat 08:00’den itibaren emeklilere ücretsiz tıraş hizmeti verileceği bildirildi.

CUMARTESİ GÜNLERİ DE AÇILACAK

Bununla beraber taleplere bağlı olarak salonun Cumartesi günleri de açılması planlandığı ve özel hizmetle belediye, emekli vatandaşlara destek olmayı sürdürdüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.