107. dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak, nereden sorgulanır?

107. dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak, nereden sorgulanır?
Özel Güvenlik Görevlisi olmak üzere başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ederek araştırmalarına devam ediyor. Sınav sonuçları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ediyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından uygulanan Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınavına dair merak edilenler artıyor. EGM tarafından 107'nci Temel Eğitim ve 83'üncü Yenileme Eğitimi sınavı uygulanırken katılım sağlayan adaylar da sonuçların ne zaman açıklanacağına odaklandı.

Sınava katılım sağlayan adaylar, ÖGG sonuçları için araştırmalarına başlarken bir yandan da ''ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir?'' sorularına yanıt aranmaya başladı. 107'nci Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih merak edilirken EGM'den gelecek olan açıklamalar da merak edildi.

107. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Özel Güvenlik 107'nci Temel Eğitim ve 83'üncü Yenileme Eğitimi sınavı 24 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşti. Özel güvenlik olmak için sınava katılım sağlayan adaylar, başarı puanını öğrenmek üzere araştırmalarına devam ediyor. ÖGG sınav sonuçlarının 15 Mart Cuma günü açıklanacağı bildirilirken adaylar ise ÖGG sınav sonuçlarını saat kaçta ve nereden öğreneceklerini sorguluyor. ÖGG sınav sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden sorgulanacak. Sorgulama yapmak için TIKLAYINIZ

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir