Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
Green Card başvurusu yapanlar binlerce kişi sonuçların açıklanacağı tarihe odaklandı. Green Card için başvurusu alınanlar sonuçların açıklanacağı tarihi ve nasıl sorgulanacağını araştırırken merak edilen sorular da yanıt buldu.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşlığı ve çalışma izni almak isteyenler DV Lottery üzerinden Green Card başvurularını Ekim - Kasım 2023 tarihleri arasında tamamladı. Başvurusu tamamlanan vatandaşlar Green Card başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına odaklanırken başvuru sonuçlarını bekleyenler de sorgulama işlemlerinin nereden yapılacağını merak ederek araştırmalarına devam ediyor.

ABD'de çalışma ve yaşama imkanı sunan Green Card için süreç devam ederken başvuru sahipleri ''2023 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorusuna da yanıt aramaya başladı. DV Lottery üzerinden başvurular alınmaya devam ederken İngilizce bilme şartı da aranmayan başvurularla ilgili detayları derledik.

GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2023 yılı Green Card başvurularını 4 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında yapanlar için sonuçlar da 4 Mayıs 2024 tarihinde duyurulacak. ''dvprogram.state.gov'' adresinden sorgu işleminin yapılabileceği açıklanırken Green Card başvuru sonuçları 4 Mayıs itibariyle erişime açılmış olacak.

green-card-basvuru-sonuclari-aciklandi-mi-ne-zaman-aciklanacak.webp

Öte yandan Green Card'ınızı aldıktan sonra Amerika'da çeşitli iş kollarında çalışabilirsiniz. Ayrıca daimi ikametgah sahibi olanlar da çeşitli güvenlik izinleri gerektiren devlet sektöründeki işlere de başvur yaparak çalışma hayatını burada devam ettirebiliyor.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir