Böcek’in ‘Trol’ cevabına Işık’tan tepki; "Hayretle izliyorum"

Böcek’in ‘Trol’ cevabına Işık’tan tepki; "Hayretle izliyorum"
Alanya’da iki günlük temaslarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i sivrisineklerle mücadele konusunda eleştiren AK Parti Alanya İlçe Başkanı Yardımcısı Alaaddin Işık, Böcek’in kendisine yönelik yanıtına sert tepki gösterdi.

Böcek’e hizmet eleştiri yapıp “Alanya’da 1 gece camlar açık uyumaya çalışsın” çağrısı yaparak sivrisinek sorununa değinen Işık’a Böcek, “Dün geceyi Alanya'da geçirdim. Maalesef troller var. Biri 'Camlar açık uyumaya çalışsın' diye yazmış. Bunlar ayıp şeyler. Sivrisinekle larva döneminden itibaren en etkin mücadeleyi yapıyoruz. Ayrıca ilaçlama çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. Üstelik kullandığımız ilaçlar zehir değil. İnsan sağlığına zararı yok çünkü dünyanın en iyi ilaçlarını kullanıyoruz. Bu yıl yaşanan sorun yağışlı mevsimin uzamasından kaynaklandı. Bizim mücadele noktasında bir eksiğimiz yok” dedi.

IŞIK: İCRAAT YOK, ELEŞTİRİYE TAMMÜL HİÇ YOK!

Böcek’in ‘trol’ sözüne sert çıkan Işık, “İcraat yok, eleştiriye tahammül hiç yok” diyerek şunları söyledi: “Sayın Başkan Muhittin Böcek, vaat edip de yapamadıklarınızı bir kenara bırakıyorum, bu konuda Antalya halkının, Alanyalı hemşerilerimin gereğini sandıkta yapacaklarına inanıyorum. Ancak nasıl oluyor da, mevcutta olup yok ettiklerinizi, başlanmış olmasına rağmen tamamlayamayıp ziyan ettiklerinizi, düzene sokulmuşken tekrar kontrolden çıkan hizmetleri söylemek istediğimizde, bu yanlışlara ve eksikliklere bir eleştiride bulunmak istediğimizde sanki bunlar hiç yaşanmamış veya bizler yalan söylüyormuşuz gibi davranabiliyorsunuz? Gerçekten hayret ve hayranlıkla izliyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir