20 Mart'ta okullar tatil olacak mı, yarın okullarda kar tatili var mı?

20 Mart'ta okullar tatil olacak mı, yarın okullarda kar tatili var mı?
MGM tarafından paylaşılan hava durumu raporunun ardından okulların tatil olup olmayacağına ilişkin bir takım sorular da gündemdeki yerini aldı.

Yarın okulların tatil olup olmayacağı merak edilen konular arasında bulunuyor. Sıcaklıkların bu akşam 7 derece düşmesi ve bazı illerde kar yağışı olması bekleniyor. Olumsuz hava koşulları tahmini sonrasında gözler tatil haberlerine çevrildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tahminlerinde yağışların geleceği yer aldı. Kar yağışı beklentisi ve sıcaklıkların düşmesi beklenirken öğrenciler okullar için tatil kararı gelip gelmeyeceğini merak ediyorlar. ''20 Mart'ta okullar tatil mi, yarın kar tatili var mı?'' sorusuna yanıt aranırken detaylar belli oldu.

20 MART'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre;

Marmara (Balıkesir hariç), Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun doğu kesimlerinde kuvvetli olması beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görüleceği tahmin edildi.

hoipg.webp

Ayrıca yağışların Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Gümüşhane ve Rize'de kuvvetli, yükseklerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, Hakkari, Van'ın güneyi ile ve Şırnak'ın doğusunda yoğun karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Olumsuz hava koşulları ile ilgili tahminler sonrasında gözler tatil haberlerine çevrildi. 20 Mart tarihinde okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili henüz bir resmi açıklama yapılmadı.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir