Ziraat Bankası Kart Sahiplerine Yönelik Kampanya Üç Gün İçinde Son Buluyor

Ziraat Bankası Kart Sahiplerine Yönelik Kampanya Üç Gün İçinde Son Buluyor
Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya başlattı. 3 gün sonra sona erecek olan kampanyada kart sahiplerine para yatırılacak. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, müşteriler birçok sektörde avantajlar elde edecek ve 300 TL kazanma şansına sahip olacak. Kampanyaya katılmak isteyenlerin 23 Nisan tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Ziraat Bankası kart sahiplerine uygulanacak. Banka, 3 gün sonra son bulacağını bildirdi. Ziraat Bankası’ndan yapılan kampanya açıklamasında kartlara para yatacağı belirtildi. Kampanya hakkında tüm bilgiler verildi.

Ziraat Bankası’ndan kampanya açıklaması geldi. Bankkart sahiplerine birçok sektörde avantajlar sunuluyor. Ziraat Bankası’nın kampanyasına katılan müşteriler 300 TL kazanacak. Bankadan alınan bilgilere göre, 23 Nisan tarihine kadar Bankkart ile Çocuk Eğlence Oyun Parkları ve Oyuncak sektöründeki üye işyerlerinden tek seferde yapılacak her 1.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, toplam 300 TL Bankkart Lira hediye edilecek.

ZİRAAT BANKASI BANKKART KAMPANYASI AÇIKLAMASI;

Kampanya 19-23 Nisan 2024 tarihlerinde geçerlidir.

Kampanyaya Bankkart Mobil’den veya bankkart.com.tr’den katılabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanya dönemi içerisinde Bankkart’ınız ile çocuk eğlence oyun parkları ve oyuncak sektöründeki üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplam 300 TL Bankkart Lira verilecektir.

E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya müşteri bazındadır ve en fazla 300 TL Bankkart Lira kazanılabilecektir.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına Bankkart Liralar anında yüklenecektir.

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir.

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.

Katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanya Bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz için geçerlidir. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal, karta para yükleme ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak olup hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir