Sandık Görevlilerinin Ödemeleri Gerçekleştirildi

Sandık Görevlilerinin Ödemeleri Gerçekleştirildi
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alan sandık kurulu üyelerine yapılması gereken ödemeler henüz hesaplarına yatmadı. Ödemelerin birkaç hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor. Görevlilere ne kadar ücret verileceği ise Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenmektedir.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alan sandık kurulu üyelerine yapılan ödemeler, nisan ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyordu. Ancak, henüz ödemelerin banka hesaplarına yattığına dair net bir bilgi bulunmamaktadır. Görevlilere ödemelerin birkaç hafta içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

Ne kadar ücret alındı?

Sandık görevlilerine ödenen ücretler, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenmektedir. Ancak, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alan sandık kurulu üyelerinin ne kadar ücret aldığına dair net bilgi bulunmamaktadır.

Ödeme sorgulama nasıl yapılır?

Sandık görevlileri, ödemelerinin banka hesaplarına yatıp yatmadığını sorgulamak için banka hesaplarını düzenli olarak kontrol edebilirler. Ayrıca, ödemelerin tamamlanmasıyla birlikte banka hesaplarına yatırılan tutarlar, banka dekontları aracılığıyla da takip edilebilir.

Sandık görevlileri, ödemelerinin tamamlanması için sabırsızlıkla beklemektedir. Ödemelerin birkaç hafta içerisinde tamamlanması ve sandık görevlilerinin hak ettikleri ücretlerin hesaplarına yatırılması beklenmektedir. Takipte kalın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.