Ehliyeti olup iş arayanlara müjde! 18-49 yaş arası işçi alımı yapılacak

Ehliyeti olup iş arayanlara müjde! 18-49 yaş arası işçi alımı yapılacak
Belediye, kadrolu ve sözleşmeli olmak üzere toplamda 20 yeni personel alacağını duyurdu. Alınacak olan bu yeni personeller için gerekli tüm bilgiler ilgili haberimiz içerisinde yer almaktadır.

Belediye, bünyesine katılacak olan 10 geçici ve 10 sürekli çalışacak personel olmak üzere toplam 20 yeni eleman arayışını ilan etti. Geçici pozisyonlar için beden işçisi, sürekli pozisyonlar için ise ağır vasıta şoförü alınacaktır. Adayların başvuruları 30 Mart 2024 tarihinde itibaren kabul edilmeye başlanacaktır.

İlçe Belediyesi, çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere toplam 20 yeni çalışan alacak. Adaylar, 30 Mart 2024’ten itibaren başlayıp 30 Nisan 2024’e kadar sürecek olan başvuru sürecinde başvurularını gerçekleştirebilirler.

İlçe Belediyesi tarafından yapılacak olan 10 geçici ve 10 daimi personel alımında, başvuru aşamasında adaylardan herhangi bir evrak talep edilmeyecektir. Ancak, işe başlamaya hak kazanmış olan adaylardan ilerleyen süreçte gerekli belgeler istenecektir.

iş ilanı

PERSONEL ALIM İLANI İÇİN ARANAN ÖZELLİKLER NELERDİR?

İlçe Belediyesi, bünyesinde görevlendirmek üzere toplam 20 personel alımı yapacaktır. Ağır Vasıta Şoförü pozisyonu için başvuracak adayların E veya D sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları, 50 yaş sınırını aşmamış olmaları, SRC ve Psikoteknik belgelerini ibraz edebilmeleri ve en az on yıllık mesleki deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

Beden İşçisi pozisyonu için ise adayların en az ilkokul düzeyinde eğitim almış olmaları, 45 yaşını doldurmamış olmaları, sağlıkla ilgili herhangi bir sorunlarının bulunmaması, emekli olmamaları veya emeklilik şartlarını henüz yerine getirmemiş olmaları ve Beylikdüzü İlçesi’nde ikamet ediyor olmaları beklenmektedir.

PERSONEL ALIM İLANINA NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesindeki Belediye Başkanlığı, açık pozisyonlar için işe alım yapacak. Adaylar, belirlenen iş başvuru koşullarını karşıladıkları takdirde, başvuru rehberinde yer alan elektronik posta adresine kendi özgeçmişlerini ileterek başvuru sürecini gerçekleştirebilirler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir