Son Dakika: Fiyatlara Zam! Güncel Fiyat Listesi Açıklandı

Son Dakika: Fiyatlara Zam! Güncel Fiyat Listesi Açıklandı
Nisan ayının başlarında sigaraya yapılan art arda zamların halkın ve piyasanın gündeminde olduğu belirtildi. Bugün ise Imperial Tobacco grubuna ait bir sigara grubuna daha zam yapıldığı duyuruldu. Hafta içinde peşi sıra gelen zamların ardından bu son zamla birlikte sigara fiyatları bir kez daha yükseldi.

Nisan ayının ilk haftalarında sigaraya art arda gelen zamlar, halkın ve piyasanın gündeminden düşmediği ifade edildi ve son olarak bugün, Imperial Tobacco grubuna ait bir sigara grubuna daha zam yapıldığı vurgulandı. Ayrıca  hafta içinde peşi sıra gelen sigara zamlarının ardından, bugün Imperial Tobacco grubuna ait bir sigara grubuna daha zam yapıldığı duyuruldu ve bu zam kararıyla birlikte, zam geçmeyen sigara grubu kalmadığı aktarıldı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği’nden Açıklama

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Dündar açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Son #sigara gurubuna da #ZamGeldi, böylece zam geçmeyen sigara gurubu kalmadı”

Güncel Sigara Fiyatları ve Farklı Sigara Grupları

Güncel sigara fiyatlarına göre, Philip Morris, BAT, TT ve JTİ gibi farklı sigara gruplarının fiyatları belirlendiği belirtilerek Philip Morris grubunun en pahalı sigarası 67 TL iken, en ucuzu 60 TL olduğu ve BAT sigara grubunun en pahalı sigarası ise 72 TL’ye yükseldi ve en ucuzu 56 TL olduğu bildirildi. Ayrıca  TT sigara grubunda en pahalı sigara 62 TL’ye, en ucuzu ise 50 TL’ye çıktığı vurgulandı.

JTİ Sigara Grubunda İndirim

JTİ sigara grubu, diğer gruplardaki zamlara karşın 1 TL’lik bir indirime gitti. Yeni fiyatlara göre, JTİ sigara grubunun en pahalı sigarası 67 TL, en ucuzu ise 56 TL olarak belirlendi. Bu durum, piyasada farklı rekabet dinamiklerinin oluşmasına neden olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir