İş Bankası Hesap Sahipleri İçin 1 Yıllık Ücretsiz Hizmet Sunacak

İş Bankası Hesap Sahipleri İçin 1 Yıllık Ücretsiz Hizmet Sunacak
İş Bankası müşterilerine müjde! Banka, 1 yıl boyunca EFT/Havale işlemlerini ücretsiz yapma fırsatı sunuyor. İşCep üzerinden müşteri olacak olanlar, birçok ayrıcalıktan da yararlanabilecek. Detaylar için haberimizi okuyun!

İş Bankası’ndan duyuru yapıldı. Banka, müşterilerine 1 yıl boyunca ücretsiz olacağını bildirdi. Kampanyaya ilişkin detaylar verildi.

İş Bankası’ndan kampanya açıklaması geldi. İş Bankası, müşterisi olacak vatandaşlara bir duyuruda bulundu. Bankadan yapılan kampanya açıklamasında, İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olup, 1 yıl ücretsiz EFT/Havale fırsatına ek, daha birçok ayrıcalıktan yararlanılabilecek.

İŞ BANKASI KAMPANYA AÇIKLAMASI;

Ücret istisnasından “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler yararlanabilecektir.

İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacaktır.

İstisna tek seferde en fazla 211.100TL işlemleri kapsayacaktır.

Mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

Mesai dışı ve geç (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

İstisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.

İşCep ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerlidir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir