Fatura Üzerinde İsim ve Soyisim Bulunan Elektrik, Su ve Doğalgaz Abonelerine 750 TL İade Yapılacak

Fatura Üzerinde İsim ve Soyisim Bulunan Elektrik, Su ve Doğalgaz Abonelerine 750 TL İade Yapılacak
QNB Finansbank, elektrik, su ve doğalgaz faturasında adı soyadı yazanlara özel kampanya düzenledi. Kampanyaya katılanlara 30 Nisan'a kadar 750 TL iade edilecek. Banka, otomatik fatura talimatı veren müşterilere özel olarak bu kampanyayı duyurdu. Kampanya detayları QNB Finansbank tarafından açıklandı.

Elektrik, su, doğalgaz faturası üzerinde adı ve soyadı yazanlar için duyuru geldi. QNB Finansbank, fatura kampanyası düzenledi. Kampanyaya katılım sağlayanlara 750 TL iade edilecek. 30 Nisan’a kadar geçerli olacak kampanyaya katılım koşulları açıklandı.

QNB Finansbank tarafından kampanya duyuruldu. Banka, otomatik fatura talimatına özel 750 TL iade edecek. QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada, Nisan ayında QNB Mobil’den müşteri olup QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartıyla, 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 250 TL olmak üzere, toplamda 750 TL’ye varan iade edilecek.

QNB FİNANSBANK KAMPANYA KOŞULLARI VE DETAYLARI;

Kampanyadan 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında QNB Mobil’den uzaktan müşteri olma başvurusunda bulunup, bu dönemde görüntülü görüşme ile müşterimiz olanlar yararlanabilir.

Kampanya 1-30 Nisan tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerlidir. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.

750 TL İADE EDİLECEK

Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 250 TL olmak üzere, toplamda en fazla 750 TL değerinde iade kazanabilirsiniz.

Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 31 Ekim 2024 tarihine kadar açık olması gerekmektedir.

Vadesiz hesaptan verilen otomatik fatura ödeme talimatları için 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan iade 1-10 Haziran 2024 tarihleri arasında otomatik fatura ödeme talimatı verilen vadesiz hesaba yüklenecektir.

Kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatları için 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan iade 1-10 Haziran 2024 tarihleri arasında otomatik fatura ödeme talimatı verilen kredi kartına yüklenecektir.

Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin ya da kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir.

Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir.

QNB Finansbank Şubelerinden, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.

Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 750 TL değerinde iade kazanabilir.

Fatura iade kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir