Garanti BBVA Müşterilerine Kolaylık: Kartlara 3000 TL Otomatik Yatırım

Garanti BBVA Müşterilerine Kolaylık: Kartlara 3000 TL Otomatik Yatırım
Garanti Bankası, hesabı olan müşterilerine 3000 TL'ye kadar para hediye edecek. Katılım sağlayabilecek kişilere yönelik detaylar açıklandı. Kampanya kapsamında verilecek olan 3000 TL 1 ay boyunca kullanılabilecek. Şubeye gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olacak kişilere sunulan bu avantaj ile ilgili detaylar paylaşıldı.

Garanti Bankası’nda hesabı olanlara yönelik açıklama geldi. Garanti BBVA, 3000 TL’ye kadar para hediye edecek. Kart sahibi olacak kişilerin katılım sağlayabileceği kampanya hakkında bilgiler verildi. 1 ay boyunca kullanılabilecek olan 3000 TL ile ilgili detaylar belli oldu.

3000 TL HEDİYE EDİLECEK

Garanti Bankası, şubeye gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olacak kişilere bir avantaj sundu. Müşteri olup, kredi kartı başvurusu yapan ve başvuruların onaylanmasının ardından ilk 1000 TL’ye 1000 TL sonraki her 1000 TL’ye ise toplam 3000 TL’ye kadar bonus verilecek.

GARANTİ BBVA KAMPANYA DUYURUSU

Garanti Bankası 3000 TL’ye kadar hediye vereceği kampanyasını şöyle açıkladı;

1-30 Nisan2024 tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA’lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 31 Mayıs’a kadar yapacakları ilk 1000 TL’ye 1000 TL sonraki her 1000 TL’ye 500 TL toplam 3000 TL’ye varan bonus kazanacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya personel kartlar dahil değildir.

Kampanyaya sanal kartlar dahildir.

BONUSLAR 4 HAZİRAN-4 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA KULLANILABİLECEK

Kazanılan bonuslar 4 Haziran– 4 Temmuz 2024 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.

Kullanılmayan bonuslar 5 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 3000 TL bonus kazanabilir.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri,bonus kullanımları dahil değildir.

Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.

Kampanyaya emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler dahil değildir.

Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA’lı olan müşterilere yönelik kampanyalar ile birleştirilemez

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir