Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak, sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz ay 8 bin personel alımı yapacağına ilişkin açıklamalarda bulunmuş ve bu açıklamanın ardından kamu kurumlarında istihdam edilmek isteyenlerin radarına girmişti. Bakanlığın kura sonuçlarını ne zaman açıklayacağı merak edildi.

Sağlık Bakanlığı personel alım ilanları yakından takip ediliyor. Bakanlık tarafından açıklanan personel alımına ilişkin ayrıntılar merak konusu olurken son olarak alımlarım mülakatsız olarak kura yöntemi ile yapılacağı aktarılmıştı. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekiminin de İŞKUR tarafından yapılacağı açıklanırken başvuru sahipleri ''Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak, sonuçlar ne zaman açıklanacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Farklı branşlarda görevlendirilmek üzere 8 bin işçi alımı için başvurular tamamlandı. Başvuruda bulunan adaylar arasından kura çekimi gerçekleşecekken ''2024 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi hangi kanalda, sonuçlar ne zaman açıklanacak?'' sorularına dair merak edilenleri derledik.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı için mülakat yapılmayacağı açıklandı. Adaylar arasından kura çekimi 3 - 4 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara'da saat 09:00 - 18:00 arasında yapılacak.

saglik-bakanligi-isci-alimi-kura-cekimi-ne-zaman-yapilacak-sonuclar-ne-zaman-aciklanacak.webp

Kura çekimi Bakanlığın Youtube hesabı üzerinden canlı olarak aktarılacak. Kura sonuçları ise çekilişin yapıldığı 3 - 4 Nisan tarihlerinin akabinde açıklanması beklenirken ayrıca sonuçlar ''https://yhgm.saglik.gov.tr/'' internet adresi üzerinden de erişime açılacak.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir