Ziraat Bankası, Kart Sahiplerine Karşılıksız 1.000 TL Destek Sağlayacak

Ziraat Bankası, Kart Sahiplerine Karşılıksız 1.000 TL Destek Sağlayacak
Ziraat Bankası, Bankkart'ınız ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde farklı günlerde ve tek seferde 2.500 TL - 4.999 TL arasındaki alışverişlerde 250 TL, 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL Bankkart Lira kazanabileceğinizi duyurdu. Kampanya detayları için Bankkart POS'undan faydalanabilirsiniz.

Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda Bankkart’ınız ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 2.500 TL – 4.999 TL arasındaki alışverişinize 250 TL, her 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. Ayrıca bu kampanyanın Nisan ayı sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

1.000 TL Hediye Edilecek

Kampanyaya Bankkart Mobil’den veya bankkart.com.tr’den katılım yapılabileceği belirtilerek Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiği ve Kampanya dönemi içerisinde Bankkart’ınız ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 2.500 TL – 4.999 TL arasındaki alışverişinize 250 TL, her 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira verileceği vurgulandı.

Konu ile ilgili olarak ana faaliyeti giyim ve ayakkabı sektörü olmayan eticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak giyim ve ayakkabı alışverişleri kampanyaya dahil olmadığı bildirilerek kampanya Bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz için geçerli olduğu ifade edildi.

Kampanyanın Ayrıntıları

Tüm bunlarla beraber Ziraat Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kampanya müşteri bazındadır ve en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanılabilecektir.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına Bankkart Liralar anında yüklenecektir.

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.

Katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal, karta para yükleme ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak olup hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.
Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir