Emeklilere 5 Bin TL İkramiye Müjdesi: İlgili İlçede Maaş Alanlar Duyuruya Kulak Verin!

Emeklilere 5 Bin TL İkramiye Müjdesi: İlgili İlçede Maaş Alanlar Duyuruya Kulak Verin!
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilçede yaşayan emeklilere 5 bin TL ikramiye vereceğini duyurdu. İkramiyeyi alabilmek için tek bir şart bulunuyor.

Emeklilere 5 bin TL ikramiye verilecek. İlçede yaşayan emeklilere 5 bin TL ikramiye verileceği müjdesi geldi. CHP’li belediyeden emeklilere 5 bin TL ikramiye yatacak. İkramiyeyi alabilmek için tek bir şart var.  Belediye başkanı o şartı açıkladı.

CHP’li Ceyhan Belediye’sinin Başkanı Kadir Aydar, emeklilere 5 bin TL verecek. Seçimden önce verdiği sözü tutan Aydar, ihtiyaç sahibi emeklilere 5 bin TL vereceğini açıkladı. Başkan Aydar, “Bu yıl Kurban Bayramı ikramiyesi belediyemiz tarafından dağıtılacak. İhtiyaç sahibi emeklilerimiz 5 bin liralık bayram ikramiyesi için belediyemize başvurabilirler” dedi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kurban Bayramı için dağıtılacak olan 5 bin lira ikramiyenin belediye tarafından karşılanacağını açıklayan başkan Aydar, ihtiyaç sahibi vatandaşların belediyeye gelerek başvuru yapmalarını istedi.

TEK ŞART İHTİYAÇ SAHİBİ OLMAK

Başkan Aydar, yaptığı açıklamada kişisel ve kurumsal olarak herkesin zor zamanlar geçirdiğini belirterek, “Bu zorlukları hep beraber el ele omuz omuza vererek birbirimizi destekleyerek aşacağız. Kurban Bayramı’nda seçim döneminde söz verdiğim gibi ihtiyaç sahibi emeklilerimize herhangi bir mazeret üretmeksizin şartlarımızı zorlayarak 5 bin lira ikramiyeleri dağıtacağız. Müraacatlar geldiğinde kılı kırk yararak ihtiyaç sahibi emeklilerimizi belirleyeceğiz. Bu tespitlerde tek kriter ’ihtiyaç sahibi’ olmalarıdır. Sözüm sözdür. Ne söz verdiysek sağlam ve emin adımlarla hepsini yerine getirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir