Ziraat Bankası, Müşterilerine 7500 TL Ek Ödeme Yapacağını Duyurdu

Ziraat Bankası, Müşterilerine 7500 TL Ek Ödeme Yapacağını Duyurdu
Ziraat Bankası, Nisan 2024 kampanyası kapsamında müşterilerine 7500 TL ekstra para ödeme sözü verdi. Son 8 saat içinde, Touristica işbirliğiyle düzenlenen kampanyaya katılarak 7500 TL ekstra para kazanma fırsatı sunuluyor. Kampanyaya katılmak için Bankkart'ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle tek seferde Touristica'da alışveriş yapmanız gerekiyor.

Kampanya Detayları

Ziraat Bankası, Nisan 2024 kampanyası kapsamında müşterilerine 7500 TL ekstra para ödeme sözü verdi. Bu kampanyadan yararlanmak için son 8 saat kaldı. İşte kampanya detayları:

  • Touristica Kampanyası: Ziraat Bankası, müşterilerine Touristica kampanyasıyla 7500 TL ekstra para kazanma fırsatı sunuyor. Bu kampanyaya katılmak için Bankkart’ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle Touristica’da tek seferde yapacağınız alışverişlere göre belirlenen tutarlarda Bankkart Lira kazanabilirsiniz.
  • Alışveriş Limitleri: Kampanya kapsamında belirlenen alışveriş limitleri şu şekildedir:
    • 25 bin TL – 49 bin 999 TL arası alışverişlerde 2500 TL Bankkart Lira
    • 50 bin TL – 99 bin 999 TL arası alışverişlerde 5000 TL Bankkart Lira
    • 100 bin TL ve üzeri alışverişlerde 7500 TL Bankkart Lira
  • Katılım Koşulları: Kampanyadan yararlanmak için asıl kart sahibinin kampanyaya katılması gerekmektedir. Ayrıca, kampanyaya katılmayan müşterilerin kampanyadan faydalanamayacağı belirtilmektedir.
  • Kampanya Süresi: Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liraları 7 Mayıs 2024 tarihine kadar yüklenecek ve 9 Haziran 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liraları ise 10 Haziran 2024 tarihinde geri alınacaktır.
  • Sınırlı Katılım: Kampanya müşteri bazlı düzenlenmektedir ve müşteriler kırsal kesimde tek seferde en fazla 7500 TL Bankkart Lirası kazanma hakkına sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.