Yakıt Fiyatlarında Büyük İndirim: Sürücüler Depolarını Doldurma Fırsatında

Yakıt Fiyatlarında Büyük İndirim: Sürücüler Depolarını Doldurma Fırsatında
Ziraat Bankası Bankkart tarafından yapılan önemli bir duyuru ile akaryakıt için yeni bir kampanya başlatıldı. Bankkart sahipleri Nisan ayında Bankkart anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında yapacakları 1.000 TL ve üzeri harcamalarda %5 (en fazla 100 TL) indirim kazanacak. Toplamda 250 TL Bankkart Lira hediye edilecek. Kampanya detayları için Akaryakıt sektöründeki üye işyerlerine başvurabilirsiniz.

Ziraat Bankası Bankkart tarafından çok önemli bir duyuru yapılarak akaryakıt için yeni kampanya başlatıldığı bildirildi. Kampanya hakkında yapılan duyuruda Bankkart’ınız ile Nisan ayı içerisinde Bankkart anlaşmalı Akaryakıt sektöründeki üye işyerlerimizden yapacağınız 1.000 TL ve üzeri harcamalarınıza %5 (tek seferde en fazla 100 TL), toplam 250 TL Bankkart Lira hediye edileceği ifade edildi. Kampanya kapsamında kazanılan 250 TL puan ise bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 250 TL indirim yaptırılacak.

AKARYAKITA PUANLI İNDİRİM

Ayın Sektörü özelliğinden faydalanmaya başlayabilmek için Bankkart Mobil veya SMS ile katılım yapılabileceği belirtilerek Özelliğe; Bankamızda kayıtlı cep telefonundan AYINSEKTORU yazılarak 4757’ye SMS göndererek ya da Bankkart Mobil’den Bankkart Dünyasındaki “Ayın Sektörü” menüsünden katılım yapılabileceği vurgulandı. Konu ile ilgili olarak kampanya hakkında yapılan duyuruda bir müşterinin ayın sektörü özelliğine bir kez katılması yeterli olduğu katılımın asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabileceği paylaşıldı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı uygulaması ile ilgili ay için belirlenen Bankkart anlaşmalı sektörlerden tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri işlemlerden %5 Bankkart Lira kazanılabileceği bir müşterinin tek seferde yapacağı harcamadan kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 100 TL olup, bir takvim ayı boyunca kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 250 TL ile sınırlı olduğu vurgulanarak işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapılması gerektiği bildirildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.

Bankkart’ın kredi kartı uygulamasına bağlı ek ve sanal kartlar ile yapılan işlemler ve kartlı mobil temassız ödemeler de asıl kart harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kazanımı, özelliğe katılım sağlandıktan sonra gerçekleşen alışveriş işlemleri için geçerlidir.

Bankkart Lira kullanımı, ön provizyon, iptal, iade, nakit çekim, fatura ödeme, kurumsal tahsilat, karta para yükleme ve para transfer işlemleri ek Bankkart Lira kazanımı kapsamında değerlendirilmemektedir.

Bankkart Ücretsiz, Bankkart Business ve Bankkart Başak ürünleri ile yapılan işlemler Ayın Sektörü özelliği kapsamında değerlendirilmemektedir.

Ayın Sektörü özelliği kapsamında yapılan işlemlerin detaylarına, geçmiş dönem bilgilerine ve ek kazanım bilgilerine Bankkart Mobil, İnternet Şube, Müşteri İletişim Merkezi ve Şubelerimizden ulaşılabilmektedir.

İptal veya iade işlemlerinin olması durumunda yüklenen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Yüklenen Bankkart Liraların kullanılmış olması durumunda, kullanılan tutar kredi kartına veya hesaba borç olarak yansıtılacaktır.

Müşterinin özelliğe dahil olabilecek tüm kartlarının iptal edilip yenilenmemesi durumunda özellik iptal edilecektir.
Ayın Sektörü özelliği başka kampanyalarla birleştirilemez.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir