THY, 31 Mayıs Tarihine Kadar Ücretsiz Hizmet Vereceğini Duyurdu

THY, 31 Mayıs Tarihine Kadar Ücretsiz Hizmet Vereceğini Duyurdu
Türk Hava Yolları (THY), İran ile İsrail arasındaki yaşananlar nedeniyle iptal edilen seferlerle ilgili 31 Mayıs tarihine kadar ücretsiz rezervasyon yapılacağını duyurdu. Ayrıca THY, Irak, Ürdün ve Lübnan seferlerinde de yeni bir açıklama yaptı.

Türk Hava Yolları (THY) tarafından önemli bir duyuru yapıldı. İran ile İsrail arasında yaşananlar nedeniyle iptal edilen seferler duyurulmuştu. Bunun ardından THY’den bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, 31 Mayıs tarihine kadar ücretsiz olacağı bildirildi.

Türk Hava Yolları (THY), iptal edilen Irak, Ürdün ve Lübnan seferleriyle ilgili yeni açıklama yaptı. THY’den yapılan açıklamada, yolcuların ücretsiz rezervasyon değişikliği yapabileceği duyuruldu.

31 MAYIS’A KADAR YAPILACAK

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Değerli Yolcularımız, Irak, Ürdün ve Lübnan’daki mevcut durum sebebiyle, 13 Nisan 2024 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için 13 Nisan 2024-22 Nisan 2024 tarihleri arasındaki Irak, Ürdün ve Lübnan varışlı ve çıkışlı seferlere kayıtlı tüm yolcularımızın 22 Nisan 2024 tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla rezervasyon değişiklikleri ücretsiz yapılacaktır. İade talepleri ise bilet kuralları kapsamında yapılacaktır. Bilet süresinin uzatılmasıyla ilgili değişiklik cezası alınmaksızın biletin geçerliliği 31 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılabilecektir. İlgili uygulamalar Türk Hava Yolları tarafından icra edilen seferlerde geçerli olacaktır.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir