Emeklilere 12 Bin TL Nakit Ödeme Yapılacak

Emeklilere 12 Bin TL Nakit Ödeme Yapılacak
Denizbank emekli vatandaşlar için promosyon kampanyası düzenledi. Emekli maaşını Denizbank'a taşıyanlara 12 bin TL ödeme yapılacak. Diğer bankaların da benzer kampanyaları takip edildiği biliniyor.

Emekliler için açıklama yapıldı. Emekli vatandaşlar tarafından bankaların güncel promosyon miktarları ve kampanyaları yakından takip ediliyor. Her banka kendi koşullarını belirleyip nakit promosyon kampanyalarının detaylarını açıklıyor. Denizbank tarafından da bir kampanya düzenlendiği bildirildi.

Emeklilere promosyon ödemesi açıklaması yapıldı. Denizbank, emekli maaşını kendi bankasına taşıyanlara 12 bin TL ödeme yapacak. Alınan emekli maaşına göre değişen miktarda ödeme yapılacağı kaydedildi. Buna göre, emeklinin hesabına 12 bin TL’ye kadar nakit para geçecek. Kampanya doğrultusunda emekli maaşı 20 bin TL ve üstü olanlara 12 bin TL verilecek.

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI DETAYLARI ŞÖYLE;

Promosyon ödemesi emekli maaş tutarı dikkate alınarak yapılacaktır.

Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan MobilDeniz’den veya e-Devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, promosyon başvurusuna MobilDeniz’den ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek dahil olabilirsiniz.

Promosyon bedeli peşin olarak hesabınıza yatırılacaktır.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz;

Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödenecektir.

Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının

gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir