Doğalgaz Fatura Ödemelerinde Son Tarih: 1 Mayıs

Doğalgaz Fatura Ödemelerinde Son Tarih: 1 Mayıs
Doğalgaz faturası ödeyen herkes dikkat! 1 Mayıs'tan itibaren doğalgaz faturaları değişecek ve daha yüksek olacak. Bu tarihten itibaren doğalgaz desteği sona erecek ve faturaların artması bekleniyor. BEDAVA DOĞALGAZ desteği 1 Mayıs'ta sona erecek. 25 metreküp doğalgaz desteğiyle faturalarda 150 TL indirim sağlanıyordu ancak artık bu destek bitecek.

Doğalgaz faturası ödeyen herkesi ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Doğalgaz faturası yükselecek. 1 Mayıs’tan itibaren faturalar değişiyor. Doğalgaz desteği 1 Mayıs’ta sona erecek. Bu nedenle faturaların artması bekleniyor.

BEDAVA DOĞALGAZ 1 MAYIS’TA BİTECEK

Doğalgaz desteğinde bir gelişme oldu. 25 metreküp doğalgaz desteğiyle faturalarda 150 TL indirim sağlanıyordu. Ancak doğalgaz desteği 1 Mayıs tarihinden sonra sona erecek. Yani bedava doğalgaz 1 Mayıs’tan itibaren geçersiz olacak.

BOTAŞ’ın konut tüketicileri için dağıtım şirketlerine nisanda uygulayacağı satış fiyatı 1000 metreküp doğal gaz için 4 bin 80 lira olarak açıklandı. Konut fiyatlarında zam yapılmadı. Ancak uzmanlar özellikle yaz aylarında doğalgaz fiyatlarına zam bekliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir