CHP'de kazanan taraf Coşkun Karadağ oldu

CHP'de kazanan taraf Coşkun Karadağ oldu
CHP Alanya'da kazanan isim Coşkun Karadağ oldu. CHP Alanya İlçe Teşkilatı 37. Olağan genel kurulunu bugün yaptı. Karadağ’ın beyaz, Zavlak’ın mavi ve Çorbacı’nın ise kırmızı liste ile girdiği genel kurulda kazanan taraf 151 oyla Coşkun Karadağ oldu. CHP delegeleri genel kurulda blok liste ile seçim yapma yoluna gitti.

CHP Alanya'da ilçe başkanlığı için gerçekleştirilen kongreyi yeniden mevcut ilçe başkanı Coşkun Karadağ kazandı. Alanya Kültür Merkezinde bugün başlayan kongrede delegelerin oy kullanmasının tamamlanmasının ardından oy sayımına geçildi. Oyların sayılmasının ardından kazanan isim yeniden mevcut ilçe başkanı Coşkun Karadağ oldu.

CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın 37. İlçe Kongresi bugün gerçekleştirildi. Alanya Kültür Merkezi'ndeki kongreye partinin başkan adayları Coşkun Karadağ, Ömer Zavlak, Sefa Çorbacı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile çok sayıda partili katıldı.

Karadağ’ın beyaz, Zavlak’ın mavi ve Çorbacı’nın ise kırmızı liste ile girdiği genel kurulda kazanan taraf 151 oyla Coşkun Karadağ oldu. CHP delegeleri genel kurulda blok liste ile seçim yapma yoluna gitti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir