Kocaeli Başta Olmak Üzere Çeşitli Şehirlerde 47 Arazi ve Arsa Satışa Çıkarıldı: Taksit İmkanı da Sunuluyor

Kocaeli Başta Olmak Üzere Çeşitli Şehirlerde 47 Arazi ve Arsa Satışa Çıkarıldı: Taksit İmkanı da Sunuluyor
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli'nin Başiskele, Kandıra, Kartepe, Dilova, Hebze ilçelerinde 9 arazi ve araziyi, Çorum'un Bayat ilçesinde ise 38 arazi ve araziyi taksitle satışa sunuyor. İhaleler 7 Mayıs tarihinde saat 09:30'da yapılacak. Detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Satış koşulları ve başvuru şartları için bilgiler haberimizde yer alıyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli’nin Başiskele, Kandıra, Kartepe, Dilova, Hebze ilçelerinde 9 arazi ve araziyi, Çorum’un Bayat ilçesinde ise 38 arazi ve araziyi taksitle satışa sunuyor. İhaleler 7 Mayıs tarihinde saat 09:30’da gerçekleşecek. Teminat bedelleri ve arazi özellikleri hakkında tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Satış koşulları ve başvuru şartları

Satışa çıkarılan arazi ve arsalar için başvuru yapacakların belirli koşulları sağlamaları gerekiyor. İhaleye katılmak isteyenlerin yasal yerleşim yeri sahibi olmaları, tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri ve belirlenen teminatları yatırmaları gerekiyor. Başvuru koşulları ve detayları haberimizde bulabilirsiniz.

İhaleye katılmak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmesi önemli. Tedavüldeki Türk Parası, teminat mektupları veya Hazine Müsteşarlığından alınan belgelerle ihaleye katılabilirsiniz. İhalede dikkat edilmesi gerekenler ve başvuru detayları haberimizde!

Avantajlar ve sonuç

Milli Emlak’ın taksitli arazi satışları, nakit birikimini değerlendirmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Satış bedelleri üzerinden alınacak döner sermaye bedeli avantajıyla uzun vadeli yatırım yapma imkanı da sunan bu fırsatı kaçırmayın!

Detayları inceleyerek, size uygun arazi veya arsayı seçip, avantajlı taksit imkanlarından yararlanabilirsiniz. İhaleye katılmak isteyenlerin detayları haberimizden takip etmelerini öneriyoruz. Bu fırsatı kaçırmayın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.