Antalya'da son durum ne? EA Hastanesi kapatıldı mı?

Antalya'da son durum ne? EA Hastanesi kapatıldı mı?
Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde covid-19'un yeni varyantı Eris'in yayıldığına dair söylentiler nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gelişmelere ve iddialara yönelik açıklama geldi.

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü, Antalya il ve ilçelerindeki hastanelerde, koronavirüs varyantı ya da buna benzer herhangi bir neden dolayısıyla ziyaretçi alımı konusunda kısıtlama iddialarını yalanladı. Vatandaşların sadece resmi açıklamalara itibar etmelerini söyledikleri duyuru şu şekilde:

'KISITLAMA SÖZ KONUSU DEĞİLDİ'
"Bazı sosyal medya mecralarında yer alan 'Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Covid-19 varyantı nedeniyle ziyaretçi alınmadığı' yönündeki iddialar üzerine, İl Sağlık Müdürlüğümüz bu kısa açıklamayı gerekli görmüştür:

Antalya il ve ilçelerindeki hastanelerimizde, Covid-19 varyantı ya da buna benzer herhangi bir sebep dolayısı ile ziyaretçi alımı konusunda kısıtlama söz konusu değildir. Vatandaşlarımızın bu türden asılsız iddialara itibar etmemeleri ve sadece yetkili kurumlarca yapılan resmi açıklamaları esas almaları şehrimizin huzuru ve sağlığı önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir