Mobil TIR yaylada! BŞB'den halka bakım hizmeti

Mobil TIR yaylada! BŞB'den halka bakım hizmeti
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında Antalya'nın yüksek kesimleri ve yaylalarına çıkan vatandaşlara saç kesimi ve kişisel bakım hizmeti sunan Mobil Kuaför TIR'ını hizmete soktu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na ait olan Mobil Kuaför TIR'ı, kentin kırsal bölgelerinde hizmet vermektedir. Özellikle kuaför ve berber hizmetlerinin sınırlı olduğu bölgelerde, vatandaşların taleplerini karşılamak üzere faaliyet gösteren bu taşınabilir kuaför TIR'ı, yaz aylarında Antalya'nın yüksek kesimlerine ve yaylalarına çıkan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Demre, Finike, Kaş gibi bölgelerde bulunan yayla köylerinde vatandaşların saç kesimi ve kişisel bakımları gerçekleştiriliyor. Kuaför imkanlarının sınırlı olduğu ve yaz aylarında nüfusun arttığı yayla köylerinde vatandaşlara taşınabilir kuaför hizmeti sunularak, bu ihtiyaçları karşılamak hedefleniyor. Özellikle kadınlar, saç kesimi ve kişisel bakımlarını mobil kuaförde yaptırarak ilçeye gitmek zorunda kalmıyorlar. Hasta ve yaşlı vatandaşlar için ise mobil kuaför, evlerine giderek saç kesimi gibi hizmetleri sunuyor.

Bugüne kadar Demre ilçesi Belören, Köşkerler, Yavu, Davazlar, Gürses ve Kapaklı bölgelerinde 144, Finike ilçesi Gökbük, Ernez ve Yazır bölgelerinde 152, Kaş ilçesi Yayla Kılınçlı, Çamköy, Yayla Palamut, Yayla Çavdır ve Yayla Bezirgan bölgelerinde 201, Kumluca ilçesi Kuzca, Karagöl Yaylaları bölgelerinde 127, Kemer ilçesi Beycik bölgesinde 45, Elmalı ilçesi Hacı Yusuflar, Macun, Eski Hisar ve Ovacık bölgelerinde ise 181 vatandaşın hizmet aldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.