Özgü Namal’ın Sevgilisinden Şok Mesaj! İlişkileri Bitti Mi?

Özgü Namal’ın Sevgilisinden Şok Mesaj! İlişkileri Bitti Mi?
Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın, yaklaşık altı aydır devam eden ilişkisi sona erdi. Eski sevgilisi, sosyal medya hesabından ünlü oyuncuya duygusal bir veda mesajı yayımlayarak ilişkilerine noktayı koydu.

Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın yedi yıllık eşi Serdar Oral, 2020 yılında geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirmişti. İki çocuğuyla birlikte yaşadıkları köyden İstanbul'a dönen Namal, oyunculuk kariyerine geri dönüş yapmıştı. Altı ay önce, turizmci Mehmet Ferman Doğan ile mutluluğu yeniden bulan Namal, hayatına yeni bir yön vermişti. Özgü Namal, 'Kızıl Goncalar' dizisinde Özcan Deniz ile başrolü paylaşarak uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluştu. Ekim ayında ise turizmci sevgilisi Mehmet Ferman Doğan ile görüntülenmiş, ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Ancak gelen haberlere göre çiftin ilişkisi kısa sürdü.

Özgü Namal’ın Sevgilisi Ferman Doğan’dan Şok Mesaj!

ozgu-namalin-sevgilisinden-sok-mesaj-iliskileri-bitti-mi.jpg

Evlendikten sonra oyunculuğa bir süreliğine ara veren ünlü isim, 'Organize İşler', 'Kurtlar Vadisi', 'Beynelmilel', 'Hanımin Çiftliği' gibi projelerle bir döneme damgasını vurmuştu. Ünlü oyuncu, seneler sonra şimdi tekrar oyunculuğa dönüş yaparak yeni projelerde yer almaya başladı. Son günlerin en çok konuşulan dizileri arasında yer alan “Kızıl Goncalar” ile ekranlara dönüş yapan Özgü Namal, bu kez de birlikte olduğu sevgilisinden ayrılık haberleri ile gündeme geldi.

Özgü Namal’ın 6 aydır birlikte olduğu Ferman Doğan, sosyal medyadan bir mesaj yayınladı. “İki gözüm hoşça kal. Allah yardımcın olsun” şeklindeki mesaj sonrasında ise Özgü Namal’ın ilişkisinin bittiğine yönelik iddialar, sosyal medyada gündem oldu. İddialar karşısında sessizliğini koruyan ikilinin sessizce başlayan ilişkilerinin sessiz sedasız bittiği konuşuluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir