Ortak Konut Kredisi Nedir? Ziraat Bankası’ndan Avantajlı Konut Kredisi Fırsatları!

Ortak Konut Kredisi Nedir? Ziraat Bankası’ndan Avantajlı Konut Kredisi Fırsatları!
Ziraat Bankası, ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyen müşterilere çekici bir konut kredisi fırsatı sunuyor. Banka, uygun faiz oranları yüksek miktarlarda kredi veriyor. Ayrıca banka, müşterilerine ortak konut kredisi fırsatı da sunuyor.

Ev sahibi olma hayali kuranlara Ziraat Bankası müjdeli bir haber veriyor. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere özel bir kredi fırsatı sunmakta. Türkiye'nin köklü kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Ayrıca banka, ortak konut kredisi ile müşterilerin ekonomik olarak daha da rahat bir şekilde kredi kullanmalarına olanak tanıyor.

Ortak Konut Kredisi Nedir?

ortak-konut-kredisi-nedir-ziraat-bankasindan-avantajli-konut-kredisi-firsatlari.jpg

Ortak Konut Kredisi, birden çok kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlarda çekilen kredilerin taksitlerinin kolayca ödenmesine imkan tanımaktadır. Düzenli geliri bulunan en az 2, en fazla 5 kişinin bir araya gelerek konut alımları kredilendirilebilmektedir.

Kredi tutarı, satın alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca düzenlenen ekspertiz raporundaki değeri üzerinden, BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına/oranlarına göre belirlenmektedir. Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir ve banka şubelerince gerekli görülmesi hâlinde ek teminat da istenebilir.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı

ortak-konut-kredisi-nedir-ziraat-bankasindan-avantajli-konut-kredisi-firsatlari-001.jpg

Ziraat Bankası, konut sahibi olmak isteyenlere avantajlı bir kredi paketi sunuyor. Bankanın 2 milyon TL kredi paketi, %3,89 faiz oranıyla ve 120 aya kadar vadeli olarak tasarlandı. Ancak bu paketten sadece bireyler değil, aynı zamanda ortak konut kredisi çekmek isteyenler de faydalanabiliyor. Ortak konut kredisi paketi, 5 kişiye kadar ortak ödeme yapma imkanı sunarak konut sahibi olmayı daha da kolaylaştırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.