Pazar Günü Antalya'da O Yollar Kapalı Olacak

Pazar Günü Antalya'da O Yollar Kapalı Olacak
19 Mayıs Pazar günü tüm yurt genelinde kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle törenler düzenlenecek. Söz konusu törenler neticesinde bazı yollar kapalı olacaktır. İşte o yollar....

19 Mayıs Pazar günü Antalya'da kapalı olacak olan yollar belirlendi. Belirlenen bu yollar aşağıdadır. Söz konusu yolları kullanacak olan sürücülerin dikkatli olması gerekmektedir.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Pazar günü saat 20.00'de Beachpark Varyant'tan başlayacaktır.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki konser etkinliğiyle ilgili olarak, saat 15.00 itibari ile Falez Kavşağı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar olan güzergah ve Fener Alayı araç trafiğine kapatılacak.

Söz konusu güzergahta yer alan Konyaaltı Caddesi- Cumhuriyet Caddesi ile Konyaaltı Caddesi- Cumhuriyet Caddelerine bağlanan yollar, Güllük Caddesi'nin 100.Yıl Kavşağı'ndan Selekler Kavşağı istikametine, Hasan Subaşı Caddesi, Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi kesişiminden Katlı Otopark Kavşağı istikametine doğru trafik kapalı olacak.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER