Murat Cemcir’in Sözlerine Ahmet Kural’dan Cevap: “Yolu Açık Olsun!”

Murat Cemcir’in Sözlerine Ahmet Kural’dan Cevap: “Yolu Açık Olsun!”
Bir dönemin harika ikilisi olarak tanınan Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in arasındaki gerilim devam ediyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir'in kendisi için "Aramızda kırgınlık değil, bıkkınlık var" şeklindeki açıklamasına yanıt verdi.

Şimdiye kadar birçok film ve dizi projesinde birlikte yer alan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi arasındaki soğukluk ve gerilim son hızla devam ediyor. Yakın arkadaşlar arasında yaşanan küslük, Ahmet Kural'ın Temmuz 2023'teki düğününde açıkça ortaya çıkmıştı. Yakın zamanda Murat Cemcir, Ahmet Kural ile aralarındaki durumu şu sözlerle açıklamıştı: "Ahmet'le son olarak 2020 senesinde bir proje yapmıştık. Ancak yakın zamanda bir şey yapmayız. Allah herkesin yolunu açık etsin. Bu bir ticari bir anlaşmazlıktan değil. Bu konuda açıklama yapmıştık. Bizim aramızda kırgınlık yok, bıkkınlık var. Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de!". Murat Cemcir’in bu sözlerine, Ahmet Kural’dan da yanıt geldi.

“Yolu Açık Olsun!”

murat-cemcirin-sozlerine-ahmet-kuraldan-cevap-yolu-acik-olsun.jpg

Ahmet Kural, başrol olarak yer almış olduğu “Efsane” adlı filmin basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Hem film hem de özel hayatı ile ilgili soruları yanıtlayan ünlü oyuncuya Murat Cemcir’in son sözleri ile ilgili de sorular soruldu. Bu sorular üzerine Ahmet Kural, “Murat değerli bir insan benim için, kendisini seviyorum. Yolu açık olsun ama ben bu konuda konuşmak istemiyorum. O istediğini söylesin” şeklinde cevap verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir