İş Bankası’ndan Önemli Adım! Konut Kredisi Faizleri Düştü!

İş Bankası’ndan Önemli Adım! Konut Kredisi Faizleri Düştü!
Ev sahibi olma hayali kuranlar için şartların oldukça zor olduğu günümüzde, artan konut fiyatları ve kredi faizleri, durumu daha da güçleştirmekte. Ancak İş Bankası, konut kredilerindeki faiz oranlarını düşürerek ev alacakları sevindirdi.

Yeni yılla birlikte bankalar, yeni fırsatlarını müşterilerine sunmaya başladı. Müşteri çekme ve müşteri memnuniyeti sağlama amacıyla düzenlen kampanyalarla bankalar, dikkat eçkemte devam ediyor. İş Bankası da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara çeşitli olanaklar sunuyor. Merkez Bankası’nın politikaları nedeniyle artış gösteren faiz oranlarına rağmen İş Bankası, konut kredisi kullanacaklar için faiz oranlarını düşürdü ve müşterilere çeşitli avantajlar sağlandı. Buna göre banka tarafından belirlenmiş olan şartları taşıyan herkes İş Bankası'nın kampanyasıyla 5 milyon liraya kadar konut kredisi kullanma imkanına sahip olabilecek.

İş Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları

is-bankasindan-onemli-adim-konut-kredisi-faizleri-dustu.jpg

İş Bankası, konut sahibi olmak isteyenler için farklı seçenekler sunuyor. Bu noktada müşteriler, kendilerine en uygun kredi seçeneğine başvuru yapabiliyor. Bankanın konut kredisi ile ilgili en dikkat çeken detayı ise düşük faiz oranları.

İş Bankası, 2 milyon TL’ye kadar çekilecek olan kredi tutarları için yüzde 2.87 oranında faiz uygulayacağını duyurdu. Piyasa şartlarına bakıldığında bu faiz oranı, birçok kişi için oldukça avantajlı görünüyor. Diğer yandan banka, 2 milyon TL ve üzeri krediler için ise yüzde 3.07’lik bir faiz oranı uygulayacağını da açıkladı. Ayrıca banka, kentsel dönüşümle ilgili durumlarda da benzer şekilde faiz politikası uyguluyor.

Banka seçilecek olan miktarlara göre 120 ay kadar vade fırsatı da sunuyor. Kredi taksit tutarlarına gelir düzeyi yeterli olan ve bunu belgeleyen kişiler, İş Bankası’nın konut kredisi kampanyasına hızlı bir şekilde başvuru yapabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.