Ziraat Bankası’ndan Anında 1000 TL! Bu Adımları Takip Ederek Hediye Lira Kazanın

Ziraat Bankası’ndan Anında 1000 TL! Bu Adımları Takip Ederek Hediye Lira Kazanın
Türkiye’nin önde gelen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, müşterilerini memnun edecek yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Banka, mobil uygulama üzerinden gerekli işlemleri yapanlara anında 1000 TL hediye lira veriyor.

Son dönemde pek çok banka, bünyesine yeni müşteriler katmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için düzenledikleri çeşitli kampanyalarla dikkat çekiyor. Ziraat Bankası da yeni müşterileri için oldukça avantajlı bir fırsat sunuyor. Önde gelen kamu bankası, mobil uygulama üzerinden müşterisi olanlara için 1000 TL hediye lira vereceğini duyurdu. Bankanın resmi sitesinden yer alan duyuruya göre, 31 Ocak tarihine kadar Ziraat Mobil’den Ziraat Süper Şube müşterisi olan ve Bankkart Kredi Kartı başvuruları onaylanan müşteriler, 1000 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanabilecekler.

Hediye 1000 TL Bankkart Lira Kampanyasına Nasıl Katılınır?

ziraat-bankasindan-aninda-1000-tl-bu-adimlari-takip-ederek-hediye-lira-kazanin.jpg

Ziraat Bankası’nın bu özel fırsatından faydalanabilmek için Ziraat Mobil ile uzaktan müşteri olmak gerekiyor. 31 Ocak 2024 tarihine kadar Ziraat Mobil üzerinden Ziraat Süper Şube müşterisi olan ve Bankkart Kredi Kartı başvurusu onaylanan tüm yeni müşteriler, bu özel kampanyadan faydalanabilecekler. Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Bankkart üye işyerlerinde tek seferde gerçekleştirecek olan her 1.000 TL ve üzeri alışverişe 250 TL hediye edilecek. Müşterileri, böylece toplamda 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilecekler.

Kampanyaya Katılım Koşulları

ziraat-bankasindan-aninda-1000-tl-bu-adimlari-takip-ederek-hediye-lira-kazanin-001.jpg

Ziraat Bankası tarafında sunulmakta olan bu kampanya, 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Bu kampanya, yalnıca Ziraat Mobil üzerinden Ziraat Süper Şube müşterisi olanlar için geçerli. Kampanyaya katılım sağlamak için Bankkart Mobil üzerinden başvuru yapılması gerekmekte.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin alışverişlerini yapmadan önce, bu kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Kampanyaya katılım sağlamış olan yeni müşteriler, kampanya Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile gerçekleştirecekleri her 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL ve toplamda 1.000 TL Bankkart Lira kazanma imkanına sahip olacaklar.

Kampanyanın fırsatlarından faydalanmak için müşteri olma işlemlerinin Ziraat Mobil üzerinden tamamlanması gerekiyor.

Alışveriş işlemlerinin de Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden ve Bankkart POS'undan gerçekleştirilmesi gerekiyor. Aynı gün içinde yapılacak olan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir