Araç Sahipleri için Yeni Dönem: Akaryakıt Fiyatlarında İndirim Uygulaması Başladı

Araç Sahipleri için Yeni Dönem: Akaryakıt Fiyatlarında İndirim Uygulaması Başladı
Dolar kurundaki yükselişin durması ve brent petrol fiyatlarının yatay seyre dönmesiyle birlikte benzin ve motorine çifte indirim yapıldı. Araç sahipleri için sevindirici bir haber olan bu indirim bugün itibariyle pompa fiyatlarına yansıdı. Uzun süredir beklenen bu indirim araç sahiplerini oldukça memnun etti. Araçları olanlar için müjdeli bir haber geldi.

Araç sahipleri için sevindirici bir haber geldi ve fiyatlara indirim yapıldığı belirtildi. Benzin ve motorine çifte indirim yapıldığı bildirilerek dolar kurundaki yükselişin durması ve brent petrol fiyatlarının yatay seyre dönmesi, uzun süredir beklenen indirimi müjdelediği paylaşıldı. Bugün itibariyle pompa fiyatlarına yansıyan bu indirim, araç sahiplerini oldukça memnun ettiği ifade edildi.

POMPA FİYATLARINA YANSIDI

Cumhuriyet tarihinin rekorlarını peş peşe kıran akaryakıt fiyatlarına bu sefer çifte indirim geldiği belirtilerek uzun süredir devam eden zam dalgasının ardından, araç sahipleri için beklenen rahatlama geldiği ifade edildi.  Hem benzin hem de motorine yapılan indirim, pompa fiyatlarında önemli bir düşüşe neden olduğu bildirildi.

1 LİRADAN FAZLA İNDİRİM YAPILDI

8 Mayıs Çarşamba günü itibariyle, akaryakıt istasyonlarında benzin ve motorine yapılan indirimler pompa fiyatlarına da yansıdı. Benzinin litresine 1,27 TL, motorinin litresine ise 1,16 TL indirim yapıldı. Bu indirimler, araç sahiplerinin yakıt masraflarında önemli bir azalma sağladı. Ancak LPG fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmadı.

ANKARA GÜNCEL FİYATLAR

Benzin fiyatı: 43,56 TL Motorin fiyatı: 41,08 TL LPG fiyatı: 21,86 TL

İSTANBUL GÜNCEL FİYATLAR

Benzin fiyatı: 42,65 TL Motorin fiyatı: 40,13 TL LPG fiyatı: 21,85 TL

İZMİR GÜNCEL FİYATLAR

Benzin fiyatı: 43,81 TL Motorin fiyatı: 41,33 TL LPG fiyatı: 21,79 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.