Antalya'da evi yakma girişimi! Ambulansa götürülürken polise şok sözler söyledi

Antalya'da evi yakma girişimi! Ambulansa götürülürken polise şok sözler söyledi
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir kadın, içerisinde annesi ve oğlunun bulunduğu evi benzin dökerek yakma girişiminde bulundu. Polis tarafından ikna edilen kadın, ambulansa götürülürken yanındaki polise şoke eden sözler sarf etti.

Olay, dün gece 23.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi 459 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen D.A. (32), annesi ve 13 yaşındaki oğlunun olduğu sırada ikametin içerisine benzin dökerek evi yakmak istedi. Annesi ve komşularının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda polis, sağlık, ve itfaiye ekibi sevk edildi.

"7,65 HASTASIYIM, ALDIM MI SIKARIM"

Olay yerine gelen polis ekiplerinin görüşmesinin ardından ikna edilen D.A., ikametten çıkartılarak hastaneye götürülmek üzere ambulansa alındı. Polis ekipleri ile birlikte ikametten çıkan D.A. bu sırada yanında bulunan polis memuruna, "Bak şu silahı önüme koyup durma. 7,65 hastasıyım ben, çek şu silahı önümden. Aldım mı sıkarım bak" dedi.

D.A. olay yerinde bulunan ambulansla hastaneye götürülerken, annesi ve oğlu ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.