Buca Belediyesi Ekiplerinden Yavru Kedilerin Kurtarılması Operasyonu

Buca Belediyesi Ekiplerinden Yavru Kedilerin Kurtarılması Operasyonu
Buca'nın Efeler Mahallesi'nde bir cam geri dönüşüm kumbarasında bulunan kedi yavruları, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı. Yavrular, annelerine kavuşturuldu ve Şişe ailesi adı verilen minik canlar Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü.

Buca’nın Efeler Mahallesi’ndeki cam geri dönüşüm kumbarası içinde kedi yavruları olduğunu fark eden mahalle sakinleri, belediyeye ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hayvanları kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin titiz çalışması sonucunda kumbaradan çıkartılan yavrular, annelerine kavuştu. “Şişe ailesi” adı verilen minik canlar, Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne götürülerek tedavi ve koruma altına alındı. 

Her Canlının Yaşam Hakkına Saygılıyız 

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, ilçenin sessiz sakinleri sokak hayvanlarının bakımı ve tedavisi için canla başla çalıştıklarını belirterek, “Buca’da hiçbir can dostu sahipsiz değildir. Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’mizde can dostlarımızın bakım ve tedavisini sevgi ve titizlikle yapan hekimlerimiz bulunuyor. Vatandaşlarımızdan bizlere gelen ihbarları hızlıca değerlendirmeye çalışıyoruz. Doğadaki her canlının yaşam hakkına saygılıyız. Şişe ailesinin de durumu iyi. Sağlık durumlarını takip edeceğiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.