Emniyet Genel Müdürlüğü'nden KPSS ve Mülakat Şartsız Personel Alım Duyurusu

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden KPSS ve Mülakat Şartsız Personel Alım Duyurusu
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve en az ilkokul mezunu olan adaylar başvuru yapabiliyor. Adayların en az 18 en fazla 50 yaşında olmaları ve il veya ilçede ikamet etmeleri gerekiyor. Sağlık açısından herhangi bir engel bulunmaması da önemli bir başvuru şartı olarak belirtiliyor. Hangi mesleklerde alım yapılacak detayları haberde yer alıyor.

Başvuru Şartları ve Detaylar

Başvurular için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve en az ilkokul mezunu olmaları gerekiyor. Ayrıca, adayların en az 18 en fazla 50 yaşında olmaları ve işe alımın yapıldığı il veya ilçede ikamet etmeleri gerekiyor. Sağlık açısından herhangi bir engel bulunmaması da başvuru şartları arasında yer alıyor.

Hangi Mesleklerde Alım Yapılacak?

Alımlar işçi, garson, elektrikçi ve mutfak asistanı gibi mesleklerde gerçekleşecek. Ancak, başvuruda belirtilen gereksinimlere göre mezuniyet durumu değişebilir. Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak alınacak ve son başvuru tarihi 3 Mayıs olarak belirlendi. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar, başvurularını 3 Mayıs’a kadar tamamlayabilirler.

Bu işe alım ilanı, iş arayanlar için önemli bir fırsat sunuyor. Özellikle KPSS gibi sınavlara hazırlanma zorunluluğu olmadan, direkt olarak başvuru yapma imkanı sunması dikkat çekiyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün bu adımı, iş arayanlara umut verirken, ilgili kadrolara nitelikli personel kazandırmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.