FED Mart ayı toplantısı ne zaman, faiz kararı hangi tarihte açıklanacak?

FED Mart ayı toplantısı ne zaman, faiz kararı hangi tarihte açıklanacak?
Faiz kararları para piyasaları için belirleyici rol oynarken kararlara ilişkin açıklamaların yapılacağı tarihler de merak konusu olmaya devam ediyor. FED'in faiz kararını açıklayacağı tarih araştırılırken detaylar da kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Amerika Merkez Bankası FED'in faiz kararı için para piyasalarının geri sayımı başladı. FED'in faiz kararı gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alırken FED kararının açıklanacağı tarih de şimdiden merak konusu oldu.

FED faiz kararı için gözler ABD Merkez Bankası Mart ayı kararına çevrildi. ABD enflasyon rakamlarının beklentinin üzerinde gelmesi nedeniyle Mart ayında açıklanacak olan faiz kararı merak edilirken ''Mart 2024 FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak, faiz beklentisi ne yönde?'' soruları da gündeme taşındı.

FED MART AYI FAİZ KARARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

FED faiz kararı için geri sayım sürüyor. Şubat ayı enflasyon verisinin beklentilerin üzerinde gelmesinin ardından FED'in açıklayacağı faiz kararına odaklanıldı.

fed-mart-ayi-toplantisi-ne-zaman-faiz-karari-hangi-tarihte-aciklanaca.webp

FED, Mart ayı faiz kararı 20 Mart Çarşamba günü saat 21:00'da açıklayacak. Haziran ayında faiz indirimine gitmesine kesin gözüyle bakılan FED'in süreyi uzatabileceğine yönelik mesajlar verilmeye başlanırken 20 Mart Çarşamba tarihinde açıklanacak olan FED faiz kararının sabit kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Karar Çarşamba günü saat 21.00 itibariyle netlik kazanacak.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir