FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
FED'in faiz kararı merakla bekleniyor. FED faiz kararı için bekleyiş devam ederken para piyasaları da kararın odaklanacağı tarihe odaklandı.

ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı yatırımcılar tarafından bekleniyor. FED faiz kararı ile ilgili detaylar gündemde araştırılıyor. Faiz kararı için gözler ABD Merkez Bankası'na çevrildi. Bu çerçevede ''Mart ayı FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı.

FED faiz kararı için geri sayılıyor. ABD Merkez Bankası FED faiz kararı bugün belli olacak. Piyasaları etkileyen FED faiz kararının açıklanacağı saat merak ediliyor. Bununla beraber ''FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2024 ABD Merkez Bankası mart ayı faiz kararı ne olacak, bugün açıklanacak mı?'' sorularına da yanıt aranıyor.

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Piyasaların merakla beklediği mart ayı FED faiz kararı 20 Mart günü saat 21.00'de açıklanacak. Geçen hafta ABD’de üretici ve tüketici fiyatlarının beklentilerin üzerinde artış göstermesinin ardından altın fiyatlarında sert düşüşler görülmüştü. Özellikle ABD’de yüksek gelen enflasyon verisi FED’in haziran ayında faiz indirimine gideceği beklentilerin düşürmüştü. Karar bu akşam Türkiye saati ile 21.00'da para piyasalarının bilgisine sunulmuş olacak.

Alanyamedya.com

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir