ABD'de akılalmaz olay! Kız arkadaşını hastaneye kapattırdı

ABD'de akılalmaz olay! Kız arkadaşını hastaneye kapattırdı
ABD'li bir polis memuru, eski kız arkadaşını şiddet kullanarak alıkoyduğu ve sahte iddialarla bir akıl hastanesine kapattığı, yetkisini kötüye kullandığı gerekçesiyle tutuklandığı doğrulandı.

Pensilvanya Bölge Savcılığı, 37 yaşındaki Ronald Davis'in eski kız arkadaşını uygunsuz bir şekilde akıl hastanesinde tutmak için yetkisini kötüye kullandığı gerekçesiyle tutuklandığını doğruladı.

"SENİ DELİ GİBİ GÖSTERECEĞİM"

Savcılığın yayınladığı mahkeme belgelerine göre mağdur, zorla tıbbi tedaviye tabi tutulduğunu ve Davis'in kendisine "Deli olmadığını biliyorum ama kanunları da biliyorum, seni deli gibi göstereceğim" dediğini iddia etti.

Adı M.F. olarak açıklanan mağdurun yaşadığı kabus 21 Ağustos'ta başladı.

O sırada görevde olmayan polis memuru resmi e-posta hesabıyla ilçe yetkilileriyle temasa geçti. Dört ay boyunca birlikte olduğu kadının intihara meyilli olduğunu, akıl sağlığı ile ilgili problemler yaşadığını iddia ederek gözetim altında tutulması gerektiğini belirtti.

Gözetim emrini onaylattıktan sonra 'Bunu kendim halledeceğim' diyerek kadının peşine bizzat kendisi düşen polis memuru Davis, sivil bir refaketçi ile kadının yaşadığı yere gitti. Ne olduğunu anlamayan kadın teslim olmayı reddetti.

SAVCILIK GÖRÜNTÜLERİ YAYINLADI: NEFES ALAMIYORUM

Davis'in yanındaki adam tarafından çekilen ve savcılık tarafından yayınlanan görüntülerde üzeri toprakla kaplı ve neredeyse kendinin iki katı büyüklüğündeki adamın elinden kurtulmaya çalışan kadın görülüyor.

Davis kadın kaçmaya çalışırken onu yere çekiyor ve üzerine oturuyor, kadının bu sırada defalarca kez 'nefes alamıyorum' dediği duyuluyor.

Yeminli ifadelere göre, üniformalı polisler gelip onu Lehigh Valley hastanesine götürürken "Neden bana bir suçlu gibi davranıyorsunuz?" diyen M.F. defalarca kez yanlış bir şey yapmadığını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir